Header Car Icon

Produs destinat exclusiv firmelor sau institutiilor ce doresc imbunatatirea unor procese de comunicare/ scaderea unor costuri de procesare date ce scapa sistemelor ERP si CRM actuale. Consultanta si demonstratii live gratuite la sediul dvs. - cereti detalii. Comanda minima este de 5 buc. Echo si/sau LS 3

De ce as avea nevoie de un SmartPen ce ataseaza vocea la scrisul de mana ?

Livescribe Romania > Blog > Knowledge Management > De ce as avea nevoie de un SmartPen ce ataseaza vocea la scrisul de mana ?

_ 11

iulie 2013

De ce as avea nevoie de un SmartPen ce ataseaza vocea la scrisul de mana ?

De ce as avea nevoie de un SmartPen cu voce ? Sunteti Manager/Patron. Tocmai ati incheiat o sedinta grea cu succes. Felicitari. Sunteti sigur ca toata lumea a inteles acelasi lucru ? Ce faceti cand incep sa apara intrebarile de dupa sedinta ? O noua sedinta pe fiecare tema neclara in parte ?  Nu este oare timp pierdut pe care un smartpen il poate salva, oferind fiecaruia ce anume doreste din sedinta care tocmai s-a incheiat ? Ati transmis instructiuni de lucru corelate cu descrieri  de montaj la echipa dvs. din teren. Cand apar neintelegerile, cum este mai usor ? Sa ii rechemati din teren pentru alte explicatii ? Sa stati cu ei in telefon minute in sir sau sa le puneti la dispozitie o pagina interactiva cu schite si voce, realizate cu un SmartPen Livescribe ? Agentul dvs. de vanzari tocmai a preluat o comanda cu multe specificatii din teren. Trebuie sa vina acasa sa povesteasca tot la seful de productie. Daca ar trimite imediat dupa sedinta o foaie interactiva cu voce, desene si schite, seful de la productie poate ca nu ar trebui sa mai astepte agentul si sedinta aferenta de la firma pentru a se apuca de treaba…. timp = bani.  

2 thoughts on “De ce as avea nevoie de un SmartPen ce ataseaza vocea la scrisul de mana ?”

    1. Da. Scrieti de mana ( doar cu varianta Echo ) apoi transformati totul in scris tiparit pe care il exportati in Word.
      Videoclipul alaturat de pe You Tube va arata pas cu pas cum se intampla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *