Header Car Icon

Produs destinat exclusiv firmelor sau institutiilor ce doresc imbunatatirea unor procese de comunicare/ scaderea unor costuri de procesare date ce scapa sistemelor ERP si CRM actuale. Consultanta si demonstratii live gratuite la sediul dvs. - cereti detalii. Comanda minima este de 5 buc. Echo si/sau LS 3

Stilou Livescribe Echo 2 GB

Stilou Livescribe Echo 2 GB

985,00 lei

Cod Produs: APX-00008 Categorii: , Etichete: , , ,

Interactioneaza independent, prin accesarea scrisului de mana de pe hartia speciala; transforma scrisul de mana in scris tiparit, editabil cu un soft ce se achizitioneaza separat.

Acest SmartPen isi descarca ( cu ajutorul unui cablu USB din dotare ) datele pe PC-ul dvs. unde trebuie instalat in prealabil o aplicatie gratuita care sa recunoasca dispozitivul.

Descriere

Interactioneaza independent, prin accesarea scrisului de mana de pe hartia speciala; transforma scrisul de mana in scris tiparit, editabil cu un soft ce se achizitioneaza separat DUPA instalarea platformei Echo Desktop sau Livescribe Desktop. „Cateva” aplicatii ce pot fi incarcate doar in acest Smartpen !  ( noi am incercat o parte din ele, pentru sfaturi va rugam sa trimiteti e-mail cu ce anume doriti pentru a va ghida ! ) ATENTIE !  Smartpen-ul trebuie incarcat complet macar o data pe luna, in caz contrar este posibil ca bateria sa nu mai poata fi incarcata dupa un timp ! Va recomandam sa aveti la purtator si un incarcator – stick, daca nu aveti deja unul pentru Smartphone. Va recomandam totusi sa descarcati intai platforma veche Livescribe Desktop NU Echo Desktop ( pentru Windows, respectiv MAC ) pe toate PC-urile cu care doriti sa sincronizati capturile din stilou. In acelasi timp ( indiferent de tipul de platforma ales ), setati data si ora stiloului pentru a fi gata de utilizare. Mai ramane doar de rupt sigiliile caietelor ( mai putin cel care deja vine cu stiloul si nu are sigiliu ) nu inainte de da apasa cu stiloul pornit pe zona ‘tap here before use ‘ . In continuare aveti linkul la toate platformele si materiale ajutatoare ( manuale ): Plaformele si manualele pentru Smartpen Echo ( va recomandam  Livescribe Desktop deoarece doar astfel puteti obtine doc. PDF cu voce pe care le puteti trimite oricui ) Pentru cei care isi instaleaza dupa un server platforma Livescribe, aveti detalii aici: Platforma Livescribe dupa un server Pentru a putea rula documentele, aveti nevoie de Adobe 10+ : –pentru Windowspentru MAC Alte aplicatii utile pentru cei care utilizeaza varianta veche Livescribe Desktop ( pentru Windows, respectiv MAC )  

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stilou Livescribe Echo 2 GB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *